Nakon što je potvrđeno da KSW dolazi u Zagreb, sada znamo jednu od borbi koja će se naći na programu poljske promocije. Prema nezvaničnim izvorima Vaso Bakočević i bivši velter prvak Borys Mankowski obračunaće se 9. novembra na KSW 51 priredbi u zagrebačkoj Areni.

Vaso Bakočević

Uoči jubilarne KSW 50 priredbe koja se večeras održava u Londonu, predsjednik KSW-a Martin Lewandowski posjetio je početkom sedmice Zagreb kako bi finalizirao sve detalje za nadolazeći spektakl u Areni.

Na KSW-u 51 očekuju se nastupi nekih domaćih i regionalnih imena, a kako izvještava TST News za priredbu je već dogovoren nastup jednog od najpopularnijih borca iz regije Vasa Bakočevića.

Bakočević (39-18-1) bi se tako trebao vratiti u poljsku promociju, četiri godine nakon nastupa na KSW 33 priredbi, gdje je poražen od Anzora Azuhieva.

Iskusni Crnogorac u međuvremenu je odradio pregršt borbi, a trenutno uživa u nizu od šest pobjeda.

Posljednji meč odradio je na Megdanu 5 u junu kada je nokautom u prvoj rundi završio Sultana Kalamakhunova.

Njegov protivnik Mankowski (19-8-1) domaćoj je publici najviše poznat kao borac protiv kojeg je aktuelni velter prvak Roberto Soldić na KSW-u 41 prvi put svojio titulu i započeo svoj zvjezdani uspon u vodećoj evropskoj MMA promociji.

Bivši prvak velter kategorije koji je pojas držao pune tri godine, posljednju je borbu odradio u martu na KSW-u 47 te je poražen odlukom od Normana Parkea.

Mankowski se trenutno nalazi u nizu od tri poraza, a osim Parkea i Soldića gubio je u “superfightu” od Mameda Khalidova.

Prema portalu MMARocks.pl, borba Bakočevićai Mankowskog održaće na dogovorenoj kilaži od 73 kilograma.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments