Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Nikšić: Uhapšeno 11 osoba

Nikšićka policija uhapsila je jutros 11 osoba zbog sumnje da su se bavile uličnom prodajom narkotika.

Prema nezvaničnim saznanjima nikšićkog portala Onogošt, akcija je usmjerena na grupu osumnjičenih iz “Željezarskog klana”.

Kako se navodi, oni će biti obuhvaćeni krivičnom prijavom da su se u dužem vremenskom roku bavili uličnom prodajom narkotika.

Takođe, prema nezvaničnim saznanjima, hapšenja su izvedena nakon višemjesečne aktivnosti službenika Odsjeka za borbu protiv droge i Centra bezbjednosti Nikšić na suzbijanju ulične prodaje narkotika na području grada, a protiv osumnjičenih su u tom periodu prikupljeni dokazi.

Osumnjičeni za uličnu prodaju narkotika uhapšeni su po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, gdje će biti saslušani u toku dana.

Prije nešto više od mjesec dana, policija je sprovela sličnu akciju u okviru koje je uhapšeno osam osoba, podsjeća nikšićki portal.

Krivičnom prijavom obuhvaćena je još jedna osoba koja se nalazila u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.Iz policije su tada kazali da je akcija sprovedena u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, i najavili da će to biti prioritet i u narednom periodu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve