Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Ustavni sud nije bio jednoglasno za puštanje Rada Miloševića iz pritvora

Rade Milošević uhapšen je 21. decembra prošle godine zbog sumnje da je stvorio kriminalnu organizaciju. Osumnjičen je da je prilikom akcije spaljivanja zaplijenjenih cigareta, 90% paketa završavalo u rukama švetcera duvana, umjesto u pećima

Odluka o puštanju iz pritvora visokog funkcionera GP URA i bivšeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića donesena je preglasavanjem. Prema pouzdanim saznanjima Antene M za puštanje Miloševića glasalo je petoro sudija Ustavnog suda, dok je protiv bila Dragana Đuranović.

US juče je ukinuo pritvor jednom od najpoznatijih stanara pritvorske jedinice uz obrazloženje da nema opasnosti od bjekstva i predmet vratio Višem sudu na ponovno odlučivanje. Odluka je donesena po ustavnoj žalbi Miloševićevog advokata.

Rade Milošević uhapšen je 21. decembra prošle godine zbog sumnje da je stvorio kriminalnu organizaciju. Osumnjičen je da je prilikom akcije spaljivanja zaplijenjenih cigareta, 90% paketa završavalo u rukama švetcera duvana, umjesto u pećima.

Podgorički mediji, pozivajući se na nezvanična saznanja, objavili su da će SDT u narednih nekoliko dana podići optužnicu protiv Miloševića i ostalih osumnjičenih u ovom slučaju.

Miloševiću pritvor po prethodnoj odluci Višeg suda ističe 21. juna.

IzvorAntenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
15.06.2023-13:46 13:46

HAHAHA, ustavni sud , sdt, policija, zato nam je drzava ovakva, haos i bezkonje, bankrot uskoro!