Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

USSCG: Očekujemo da skandalozni postupak Raonića prema Camović-Veličković osudi i Savjet Javnog servisa

Kako su istakli, u potpunosti stoje iza rada koleginice Camović-Veličković u Savjetu Javnog servisa, gdje ona nastupa nezavisno, i ohrabrujemo je da nastavi da ukazuje na sve nepravilnosti i problematične poteze menadžmenta

Unija slobodnih sindikata Crne Gore oštro je osudila uvrede generalnog direktora RTCG-a Borisa Raonića upućene potpredsjednici Savjeta Javnog servisa Marijani Camović-Veličković, koja je izabrana u Savjet na predlog USSCG.

“U Uniji smatramo da se radi o nedopustivom rječniku jednog javnog djelatnika i pokušaju pritiska na koleginicu Camović-Veličković. Očekujemo da skandalozni postupak Raonića prema članici Savjeta i jednoj dami osudi i Savjet Javnog servisa koji kontroliše rad generalnog direktora. U suprotnom, ćutanjem na ovakve uvrede legitimisali bi jezik sile i neprihvatljivo ponašanje prema bilo kom svom članu”, navode u saopštenju.

Kako su istakli, u potpunosti stoje iza rada koleginice Camović-Veličković u Savjetu Javnog servisa, gdje ona nastupa nezavisno, i ohrabrujemo je da nastavi da ukazuje na sve nepravilnosti i problematične poteze menadžmenta.

“Unija slobodnih sindikata pruža snažnu podršku svim sindikalnim predstavnicima u bilo kojim tijelima da istraju u borbi za transparentan i profesionalan rad institucija”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve