Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

UP: U Nikšiću uhapšena osoba zbog nanošenja teške tjelesne povrede

Slobode je, kako navode, lišen A.M. (25) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Policija je u Nikšiću identifikovala izvršioca krivičnog djela izvršenog 13. avgusta kada je Z.K. zadobio povrede u predjelu desne noge nastale uslijed ispaljivanja projektila iz vatrenog oružja, saopšteno je iz Uprave policije.

Slobode je, kako navode, lišen A.M. (25) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je uz krivičnu prijavu sproveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, a koji je donio rješenje o zadržavanju ovog lica do 72 sata.

“Napominjemo, policija je odnosu na ovaj događaj prethodno lišila slobode i lice S.P. (35) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, kao i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Nikšićka policija je u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Nikšiću preduzimala dalje neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja identiteta i pronalaženja izvršioca ovoga djela što je rezultiralo lišenjem slobode A.M”, saopštili su iz Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve