Petak, 14 Juna, 2024
Rubrika:

Uhapšena dva policajca u Rožajama, osumnjičeni za primanje mita

Na konferenciji je govorio državni sekretar MUP-a Petar Koprivica, koji je saopštio da su danas u prostorijama OB Berane lišena slobode dva službenika granične policije Rožaje

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova danas su sazvali pres konferenciju povodom hapšenja nekoliko policijskih službenika. Na konferenciji govorio je državni sekretar MUP-a Petar Koprivica, koji je saopštio da su danas u prostorijama OB Berane lišena slobode dva službenika granične policije Rožaje K.E. i D.D.

“Pod sumnjom su da su na Graničnom prelazu Dračenovac 5. aprila primili mito kako ne bi izvršili radnju koju je trebalo da izvrše. Sprovedeni su u Tužilaštvo Bijelo Polje. Ć.I., koji je počinio djelo davanje mita, je državljanin Srbije. Određeno im je zadržavanje do 72 sata”, rekao je Koprivica.

Ova lica, kako tvrdi Koprivica, nijesu povezana sa događajima koja su se desila na GP Božaj.

“Lice koje je dalo milo nije ništa značajno prevozilo, već je u pitanju bilo njegovo mjesto i prijava boravka”, zaključio je Koprivica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
27.05.2024-17:18 17:18

Kako je ovaj Koprivica “diga glavu”ka Baljin kokot,a oce to “koprivice”primjer Momo zvani Pepa pigs-koritas,koci se ka nevarena noga.