Nedjelja, 14 Aprila, 2024
Rubrika:

Uhapšen vozač: Preticao kolonu vozila pod dejstvom narkotika

Priveden je sudiji za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.070 eura

Tivatska policija uhapsila je juče vozača V.K. koji je preticao kolonu vozila pod dejstvom narkotika. V.K. je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.070 eura, te su protiv njega podnijete prekršajne prijave.

“Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su juče, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju, u mjestu Markuševina, zaustavili i kontrolisali V.K., lice interesantno za službu. Prilikom kontrole V.K. i vozila pronađena je manja količina materije za koju se sumnja da je kokain”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Tužilac koji je upoznat sa događajem, kako je navode iz policije, izjasnio se da se u radnjama V.K. ne stiču elementi bića krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te je V.K. uhapšen zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Osim toga, dodaju, V.K je testiran na prisustvo narkotika, te je utvrđeno prisustvo kokaina u njegovom organizmu.

“Dakle, protiv V.K. su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga i Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – upravljanje vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i preticanje kolone vozila”, kazali su iz policije.

V.K. je, priveden sudiji za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.070 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve