Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Uhapšen osumnjičeni za krađu u Ulcinju: Od stanodavca ukrao 900 eura, 5.000 leka, pasoš

''On je ovo djelo izvršio na način što je, dok se oštećeni nalazio u toaletu, u kući u kojoj privremeno boravi, iz iste otuđio torbicu u kojoj se nalazilo 900 eura, 5.000 albanskih leka, kao i putna isprava-pasoš oštećenog'', saopštila je policija

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje, rasvijetlili su krivično djelo teška krađa i podnijeli krivičnu prijavu protiv E.V. (35) iz Albanije.

“On je ovo djelo izvršio na način što je, dok se oštećeni nalazio u toaletu, u kući u kojoj privremeno boravi, iz iste otuđio torbicu u kojoj se nalazilo 900 eura, 5.000 albanskih leka, kao i putna isprava-pasoš oštećenog”, saopštila je policija.

Sa ukradenim stvarima je, krenuo ka izlaznim vratima gdje je oštećeni pokušao da ga zaustavi, međutim, E.V. je upotrebom fizičke snage oštećenog odvratio od sebe i uspio da se udalji u nepoznatom pravcu.

Za E.V. je policija raspisala lokalnu potragu, te je naknadnouhapšen prilikom ulaska u Crnu Goru na graničnom prelazu Sukobin.

“On će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje u zakonskom roku”, dodaje policija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve