Utorak, 5 Marta, 2024
Rubrika:

Uhapšen državljanin Srbije u Budvi: Oduzeta marihuana, hašiš i veća količina novca

Kriminalistička obrada, kako su kazali, upućuje na sumnju da se A.E. bavio tzv. uličnom prodajom narkotika

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Budva su, preduzimajući aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja zloupotrebe narkotika, lišili slobode A.E. (25) državljanin Republike Srbije sa prebivalištem u Budvi, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Budvanska policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.E., te pronašla i oduzela 11 pvc pakovanja biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 260 grama, manje pakovanje u kojem se nalazila materija za koju se sumnja da je opojna droga hašiš, novac u iznosu od 15.300 eura, 130 dolara, 350 franaka, kao i dva mobilna telefona, dva tableta, vaga za precizno mjerenje i jedna drobilica”, kazali su iz Uprave policije (UP).

Kriminalistička obrada, kako su kazali, upućuje na sumnju da se A.E. bavio tzv. uličnom prodajom narkotika.

“On je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, zaključuju iz UP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve