Utorak, 5 Marta, 2024
Rubrika:

Uhapšen albanski državljanin: Prešao Bojanu sa kilogramom marihuane

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu Y.D. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, navode iz UP

Policijski službenici Regionalnog centra granične policije Jug, Stanice granične policije I – Ulcinj, juče su oko 05:35h u rejonu Sutjela, opština Ulcinj, postupali na osnovu operativnih saznanja, te zatekli Y.D. (37), državljanina Republike Albanije, u nezakonitom prelasku državne granice preko rijeke Bojane, koristeći metalno plovilo, saopštila je Uprava policije.

“Ovo lice se nakon toga uputilo prema selu Sutjel noseći sa sobom jedno pvc pakovanje za koje je kasnije utvrđeno da je riječ o pakovanju težine 1,04 kilograma, sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu Y.D. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navode iz UP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve