Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Ubistvo Edmonda Mustafe: Ibrahimović saslušan u tužilaštvu, određeno mu zadržavanje do 72 sata

Ibrahimović koji se sumnjiči da je jutros u centru Bara ubio Edmonda Mustafu, saslušan je u Višem tužilaštvu gdje mu je određeno zadržavanje do 72 sata

Dino Ibrahimović koji se sumnjiči da je jutros u centru Bara ubio Edmonda Mustafu, saslušan je u Višem tužilaštvu gdje mu je određeno zadržavanje do 72 sata. Iz Višeg državnog tužilaštva saopšteno da je nakon ubistva Mustafe uhapšen Ibrahimović, te da mu se na teret stavljaju krivična djela teško ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja.

Iz Uprave policije saopšteno je da je privedena osoba o kojoj se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezana ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Iz policije su kazali da je, po prijavi događaja, odmah uspostavljena blokada grada, te policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja ovog događaja.

“U mjerama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedeno je jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela”, saopšteno je iz Uprave policije.Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“ u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve