Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

U Baru i Budvi oduzeto skoro 16.000 pirotehničkih sredstava, podnijeta krivična prijava

O preduzetim radnjama obaviješten je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji će se naknadno izjasnisti o pravnoj kvalifikaciji djela

Policija je na području Budve i Bara, sprovodeći mjere i radnje u sklopu akcije „Petarda“, pronašla i oduzela skoro 16.000 priotehničkih sredstava.

Barska policija je, kako je saopšteno, jutros u mjestu Pečurice kontrolisala vozilo marke „VW Golf“ kojim je upravljao S.K. (38) iz Bara, i tom prilikom su pronađena dva paketa pirotehničkih sredstava.

Osim toga, dodaju, barska policija je, postupajući po naredbi nadležnog suda, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.E. i tom prilikom pronašla i oduzela 2.060 petardi različitih vrsta i dva vatrometa.

Petarde/ Foto: UP

“O preduzetim radnjama obaviješten je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji će se naknadno izjasnisti o pravnoj kvalifikaciji djela”, kazali su iz policije.

Pripadnici budvanske policije, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršili pretres jednog prodajnog objekta u vlasništvu M.V. (59), kao i stana i vozila koje koristi, te tom prilikom pronašla i oduzela 13.745 komada različitih vsta pirotehničkih sredstava.

“Protiv M.V. je, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija”, kazali su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve