Beranac Igor Tomkić izjavio je da se ni nakon hapšenja Aleksandra Savovića ne osjeća bezbjedno.

“Ne osjećam se sigurno jer znam da je glavni dio grupe koji je naložio napad na mene na slobodi. Savović i dvojica mladića koji su u pritvoru su manji dio grupe koja mi radi sve ovo”, kazao je Tomkić.

On je ubijeđen da je Savović po dogovoru preuzeo na sebe odgovornost kako bi nalogodavci ostali na slobodi.

“Poznato mi je da je Savović skoro izašao iz zatvora, ali znam da on nije majstor za pirotehniku. Neko mu je sve to pripremio, a on je samo izvršilac nečije naredbe”, kazao je Tomkić.

Aleksandar Savović iz Berana uhapšen je juče zbog sumnje da je 28. marta polio benzinom i zapalio prodavnicu Igora Tomkića u naselju Dolac, saopšteno je iz Uprave policije. Savović se tereti za krivično dijelo oštećenje i uništenje tuđe stvari. Prema nezvaničnim saznanjima, Savović je priznao i preuzeo odgovornost za podmetanje požara koji se dogodio uprkos činjenici da je bila dodijeljena policijska zaštita porodici Tomkić..

Tomkić ipak ističe da je zadovoljan što je klupko počelo da se odmotava i da je hapšenje Savovića, Radevića i Petrića samo početak razbijanja grupe mladića čije je maltretiranje trpio više od godinu.

Inspektori policije, međutim, čekaju da stignu forenzički dokazi.

“Ne isključuje se mogućnost, a na koju je ukazao Tomkić, da je Savović, koji je već ranije zatvaran, odabran da se žrtvuje za ostale članove bande koja ordinira po naselju Dolac i maltretira porodicu Tomkić”, kazao je izvor blizak istrazi.

On je kazao da je njegova porodica pod zaštitom policije.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve