Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Tivat: Uništena podloga na sportskom terenu u gradskom parku

Dio sportske podloge je potpuno uništen, što su zabilježili službenici Komunalne policije Opštine Tivat, koji su izašli na teren po prijavi građana

Košarkaški teren u Velikom gradskom parku našao se danas na meti vandala, poručili su iz Opštine Tivat.

Dio sportske podloge je potpuno uništen, što su zabilježili službenici Komunalne policije Opštine Tivat, koji su izašli na teren po prijavi građana.

“Oni su sačinili zapisnik i foto-elaborat koji je proslijeđen Odjeljenju bezbjednosti Tivat, radi preduzimanja daljih mjera i radnji iz njihove nadležnosti, a kako bi vinovnici ovog djela bili sankcionisani”, navodi se u saopštenju tivatske opštine.

Oštećena podloga na igralištu u parku/ Foto: Opština Tivat

Takođe, navode da dokumentacija će biti dostavljena i Komunalnom preduzeću radi saniranja nastale štete.

“Ovo je drugi slučaj vandalizma u kratkom vremenskom periodu, jer nedevno je oštećena i podna obloga na odbojkaškom terenu u dvorištu škole „Drago Milović“. Opština Tivat osuđuje ovakvo neprimjereno i vandalsko ponašanje, kojim se uništava zajednička imovina, sportski sadržaji koje koristi veliki broj djece, sportista i rekreativaca, a koji su finansirani novcem svih građana Tivta”, naglasili su iz opštine.

Oni podsjećaju da je košarkaški teren u Velikom parku obnovljen 2020. godine, kada je u njega uloženo oko 30.000 eura, a tada je između ostalog, na površini od oko 600 kvadrata postavljena nova podloga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve