Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Suđenje Kneževiću po tužbi Đukanovića 13.decembra

Đukanović je tužio Kneževića na proljeće 2019.godine, tvrdeći da mu je povrijeđeno pravo na čast i na ugled zbog Kneževićevih navoda da postoji snimak koji ukazuje da je nezakonito primio novac

Suđenje po tužbi predsjednika države Mila Đukanovića protiv vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića biće nastavljeno 13.decembra pred Osnovnim sudom u Podgorici, a Sud bi trebalo da odluči o eventualnom saslušanju Kneževića, obzirom na to da nije dostupan nadležnim organima Crne Gore

Đukanović je tužio Kneževića na proljeće 2019.godine, tvrdeći da mu je povrijeđeno pravo na čast i na ugled zbog Kneževićevih navoda da postoji snimak koji ukazuje da je nezakonito primio novac.

Prema zapisniku sa današnjeg ročišta, koji je dobio Portal RTCG, Kneževićev advokatski tim zatražio je da se konsultuje sa njim, pa zadržavaju pravo da se naknadno izjasne o mogućem saslušanju vlasnika Atlas grupe.

Kako se navodi, advokati tužioca, Đukanovića, ponovili su navode iz tužbe, uz predlog da se u nastavku, tokom dokaznog postupka, sprovedu dokazi dostavlljeni u prilogu tužbe.

Advokati Kneževića, kako se tvrdi, ukazali su da je tužba neosnovana, te da je njen jedini cilj zastrašivanje tuženog Kneževića, obzirom na dokaze koje je iznio o sumnjama i zakonitost rada javnih funkcionera. Takođe, ukazali su da njih klijent ima političke probleme u Crnoj Gori, zbog koji je pokrenuo brojne sudske i arbitražne postupke.

Sudija u ovom postupku je Mladen Bulatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve