Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Šta je bilo kobno po živote dvije djevojke iz Bara i mladića iz Ulcinja

Sa djevojkama u automobilu su bile još dvije tinejdžerke, obje po 18 godina, koje su zadobile teške tjelesne povrede

Identifikovano troje mladih koji su izgubili živote u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 40 minuta posle ponoći na Jadranskoj magistrali, u mjestu Utjeha.

Stradale su dvije djevojke iz Bara B.B. (20) i N.D. (18), i mladić D.M. (21) iz Ulcinja. To je za Primorski portal potvrdila dežurna tužiteljka u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar, Mirjana Tankosić Vučinić.

“Naložena je obdukcija. Na lice mjesta su izašli tužilac i vještaci nakon čijih nalaza ćemo znati uzrok nesreće, kazala je tužiteljka Tankosić Vučinić. Prema riječima tužiteljke, djevojke su bile u jednom vozilu, mladić u drugom.

Sa djevojkama u automobilu su bile još dvije tinejdžerke, obje po 18 godina, koje su zadobile teške tjelesne povrede.

“Povrijeđena lica su iz Bara: L.P. i A.V. (istog godišta 2006)”, dodala je tužiteljka.

Kako je došlo do sudara dva putnička automobila marke ‘Audi A3’, ulcinjskih registarskih oznaka i automobila marke ‘Seat’, barskih tablica, šta je uzrok, znaće se kad vještaci sačine izvještaje na osnovu dokaza sa lica mjesta.

Dva mlada života ugašena su na mjestu nesreće, a jedna djevojka je preminula tek što je dovezena u Opštu bolnicu Bar.

“U Opštu bolnicu Bar, u noći između subote i nedjelje, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške povrede u saobraćajnoj nezgodi. Jedna osoba je, na žalost, preminula tokom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi. Stabilnih su parametara za sada”, kazao je dr Rade Stanisavljević, dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar.

Zbog prirode povreda pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve