Četvrtak, 13 Juna, 2024
Rubrika:

Spoj tradicionalnog i modernog: Novi kreativni preduzetnici u Delti

Agate je zanatska radionica koja nudi crnogorskom tržištu jedinstvena umjetnička djela, kuhinjsku galanteriju i razne dekorativne proizvode

Brend Agate ovog mjeseca predstavlja svoje proizvode na centralnom štandu u šoping molu Delta Siti, u okviru programa podrške kreativnom preduzetništvu koji Glavni grad realizuje u saradnji sa Delta Sitijem i kompanijom Stratedžist.

Agate je zanatska radionica koja nudi crnogorskom tržištu jedinstvena umjetnička djela, kuhinjsku galanteriju i razne dekorativne proizvode.

“Ručno izrađeni i ručno oslikani predmeti predstavljaju pravi spoj tradicionalnog i modernog, a kombinacija drveta i dekorativne smole čine proizvode unikatnim i jedinstvenim. Svaki njihov proizvod ima karakteristike crnogorskog podneblja, bilo to kroz izbor drveta ili motiv koji se oslikava. Proizvode prave kombinujući staklo, keramiku, kamen i platno, uz određenu ručnu ili mehaničku preradu”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Na njihovom štandu u Delti će posjetioci biti u prilici da čuju kako su počeli sa radom, te o tradicionalnoj vještini ručnog rada koju koriste za izradu dekorative.

U Glavnom gradu podsjećaju da, od početka 2021. godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs do sada su svoje proizvode predstavili domaći brendovi – Radionica Krpenka, Petit Paris Clothing, Flamingo Design, Mika rawbeauty i Radionica pašte.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve