Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Snježne ljepote Bjelasice mame skijaše (FOTO)

Skijalište Kolašin prekriveno je snijegom, a sve staze su spremne za ljubitelje skijanja – uz jedinstveni ski pas kao projekat Ministarstva za ekonomski razvoj, koji se primjenjuje od ove sezone po cijeni od 25 eura dnevno za 45 kilometara staza

Iako se nakon neuobičajno toplog vremena za ovo doba godine snijeg čekao prilično dugo, kada je pao otrkrio je sve zimske ljepote Bjelasice.

Na fotografijama koje su nam proslijedili čitaoci Portala Aktuelno iz Kolašina, vidi se da je na Bjelasici zavladala ”zimska idila”,  a ski-staze su spremne za skijaše.

Skijalište Kolašin prekriveno je snijegom, a sve staze su spremne za ljubitelje skijanja – uz jedinstveni ski pas kao projekat Ministarstva za ekonomski razvoj, koji se primjenjuje od ove sezone po cijeni od 25 eura dnevno za 45 kilometara staza.

Infrastruktura je bila spremna još prije početka sezone u smislu povećanog broja staza, proširenja turističke ponude i kvaliteta usluga. Sada ima dovoljno snijega, staze su dobro sređene, a uslovi za skijanje odlični o čemu svjedoče i fotografije prelijepe Bjelasice koje oduzimaju dah.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve