Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Slučaj zloupotrebe interaktivnog ekrana prijavljen policiji

Ministarstvo je kao odgovorna institucija prijavilo ovaj slučaj Upravi policije, a postupak otkrivanja počinilaca ovog djela je u toku

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera prijavilo je Upravi policije slučaj zloupotrebe interaktivnog ekrana ispred zgrade opština Podgorici, a postupak otkrivanja počinilaca ovog djela je u toku.

Iz ovog resora navode da su iz projekta „Due Mari – Next Generation Tourism Development“, koji je realizovan u okviru programa INTERREG IPA CBC Italija – Albanija – Crna Gora 2014-2020, kao dio projektnih aktivnosti, izvršili nabavku tri interaktivna ekrana za lokalne turističke organizacije Podgorice, Kolašina i Bara, a u svrhu promocije turističke ponude naše destinacije.

“Nabavka interaktivnih ekrana je realizovana posredstvom Crossmedia Agency iz Podgorice. Kao instituciji nadležnoj za turizam, koja je kroz nabavku ovih totema imala za cilj promociju destinacije i da pruži pomoć turistima u identifikovanju atraktivniih lokaliteta u Podgorici i u cijeloj Crnoj Gori, iznenađeni smo činjenicom da su nepoznata lica izvršila ovakvu vrstu zloupotrebe totema, koja na neki način šteti imidžu naše i drugih povezanih institucija, kao što su Glavni grad i Lokalna turistička organizacija Podgorice”, ističe Ministarstvo.

Ministarstvo je kao odgovorna institucija prijavilo ovaj slučaj Upravi policije, a postupak otkrivanja počinilaca ovog djela je u toku.

“Bez obzira na neugodnost koja se desila, aktivnosti na boljoj zaštiti sadržaja će biti sprovedene u narednim danima, i totem će biti stavljen u funkciju u najkraćem roku, kako bi imao svoju planiranu funkciju”, poručuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve