Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

SDP: VDT da na osnovu negativnog mišljenja DRI dodatno provjeri ima li krivične odgovornosti od strane direktora Montefarma

Iz SDP-a ističu kako su već upozoravali na očigledne manjkavosti i propuste u rukovođenju Montefarmom i više puta i pozivali Vladu i resorne ministre da smijene neuspješno i nedoraslo rukovodstvo Montefarma

Izvještaj DRI potvrđuje u vezi rada i poslovanja Montefarma daje potvrdu stavova Socijalodemokratske partije o načinu upavljanja ovom vitalnom državnom intsitucijom u proteke dvije godine, saopšteno je iz te partije.

Iz SDP-a ističu kako su već upozoravali na očigledne manjkavosti i propuste u rukovođenju Montefarmom i više puta i pozivali Vladu i resorne ministre da smijene neuspješno i nedoraslo rukovodstvo Montefarma.

“Direktor Montefarma će ostati upamćen po mobingu nad zapsolenima, koje će svoj efekat imati i kroz odgovarajuće pravne procedure i što će svakako baciti mrlju i na samu instituciju”, navode iz SDP-a.

Neizmirene obaveze Montefarma su, ističu, dodatno opterećenje za zdravstveni sistem i državni budžet, ali to rukovodstvu nije bila prepreka da obogate vozni park.

“Zbog svega ovoga pozivamo VDT da na osnovu negativnog mišljenja DRI reaguje i dodatno provjeri da li ima krivične odgovornosti od strane direktora Montefarma”, poručili su iz SDP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve