Utorak, 28 Maja, 2024
Rubrika:

SDP Danilovgrad: Što hitnije pokrenuti sanaciju užeg gradskog jezgra

Apeluje i da se saniraju djelovi pojedinih građevina za koje je, kaže, pitanje dana kada će se obrušiti na javne površine i ugroziti bezbjednost građana

Opštinski odbor SDP-a Danilovgrad poziva čelnike lokalne samouprave u tom gradu da u najskorijem roku pokrenu sanaciju užeg gradskog jezgra i aktiviraju uspavane komunalne službe i to iz više razloga, saopštio je Drago Šćepanović iz OO SDP Danilovgrad.

“Naš grad je nemarom i nebrigom nadležnih lokalnih službi poprimio izgled zapuštene kasabe i kao takav nije atraktivna turistička destinacija, a zasigurno da nije ni privlačan za život osim onima koji prema njemu gaje emociju iz dana kada je sijao punim sjajem.

Oštećeni trotoari, iskrpljene ulice, rigole pune zemlje, dotrajale fasade, fontane van funkcije, nedovoljan broj održavanih zelenih površina čine da uže gradsko jezgro ima izgled zapuštenog prigradskog naselja o kojem niko ne vodi računa”, navodi Šćepanović.

Apeluje i da se saniraju djelovi pojedinih građevina za koje je, kaže, pitanje dana kada će se obrušiti na javne površine i ugroziti bezbjednost građana.

“Sve ovo su zadaci za čije rješavanje platu dobija barem nekoliko sekretara i koja su u nadležnosti javnih preduzeća. Zbog građana Danilovgrada, ali i onih koji naš grad posjećuju, vrijeme je da tu platu vrijednim radom i zarade!”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve