Nedjelja, 14 Aprila, 2024
Rubrika:

Šaranović posjetio povrijeđenog policajca: Neprimjereno da policijom upravlja neko ko nema povjerenje Skupštine i Vlade

Prema njegovim riječima ovaj napad je i podsjećanje na svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju naši hrabri policijski službenici dok štite građane Crne Gore

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović posjetio je teško povrijeđenog policajca Odjeljenja bezbjednosti Podgorica Mića Radovića u Kliničkom centru Crne Gore. Radović je povrijeđen u petak u incidentu, kada ga je Z.V. iz Podgorice napao tokom sprovođenja do pritvorskih prostorija nanoseći mu tešku tjelesnu povredu.

On je istakao da je ovo i poruka da Uprava policije u svakom trenutku mora biti operativna i sposobna da odgovori najsloženijim zadacima, naročito u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije te da zato smatra neprimjerenim, a možda čak i društveno opasnim da Upravom policije u bilo kom trenutku upravlja lice koje nema povjerenje parlamenta i Vlade Crne Gore, što je, kazao je, činjenica u ovom trenutku.

“Upravo sam u Kliničkom centru posjetio policajca koji je bio meta napada od strane jednog uhapšenog lica. Njegov profesionalizam i hrabrost koju je pokazao tokom obavljanja svojih zadataka zaista zaslužuju duboko poštovanje i divljenje svih nas”, kazao je Šaranović.

Prema njegovim riječima ovaj napad je i podsjećanje na svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju naši hrabri policijski službenici dok štite građane Crne Gore.

“Ovom prilikom pružam podršku ne samo povrijeđenom policajcu, već i svim pripadnicima policijskih snaga koji rade na očuvanju javnog reda i mira. Napadi na policajce su nedopustivi i sigurno neće biti tolerisani. Očekujem da naše društvo jedinstveno osuđuje ovakve napade jer svi zajedno moramo pružiti nedvosmislenu podršku onima koji čuvaju javni red i mir i vode računa o sigurnosti i bezbjednosti svih naših sugrađana”, poručio je Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve