Četvrtak, 30 Maja, 2024
Rubrika:

Raspisan tender za izbor izvođača radova za rekonstrukciju krova i kotlarnice na JPU Zagorka Ivanović

“Sljedeća zajednička aktivnost Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Prijestonice Cetinje za ovu godinu je početak radova na gradnji objekta sportske sale u školi

Shodno Memorandumu o saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovacija, Prijestonica Cetinje je raspisala tender za izbor izvođača radova na dijelu adaptacije kotlarnice i rekonstrukcije krova JPU „Zagorka Ivanović“, saopšteno je iz MPNI.

Kako se navodi, procijenjena vrijednost radova je 120.000 eura.

“Saradnja sa Prijestonicom i drugim opštinama u Crnoj Gori je važna za dalje unapređenje stanja obrazovne infrastrukture i jačanje ozbiljnog investicionog ciklusa koji je uveliko počeo”, kazali su iz Ministarstva prosvjete.

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija je ove godine kroz podršku KfW banke planiralo i rekonstrukciju JU OŠ „Lovćenski partizanski odred” i cetinjske Gimnazije, zahvaljujući kojima će djeca Cetinja svih uzrasta konačno od naredne školske godine imati uslove koje zaslužuje naša Prijestonica.

“Sljedeća zajednička aktivnost Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Prijestonice Cetinje za ovu godinu je početak radova na gradnji objekta sportske sale JU OŠ „Lovćenski partizanski odred””, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve