Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

RADIO BIDON: Šubara ostao bez goriva usred Podgorice, primijenio metod iz 90-ih

Kakvo je stanje u Opštini Nikšić najbolje govori i fotografija koju je proslijedio čitalac Portala Aktuelno na kojoj se vidi da je Šubarin službeni automobil ostao bez goriva kod hotela Premijer u Podgorici

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević Šubara ne snalazi se baš najbolje na svojoj funkciji od kad je na nju stupio.

Osim po ispoljavanju četništva i velikosrpstva, uz neizostavno šlihtanje Beogradu i skidanje crnogorskih zastava, Šubara se nije isticao nekim učinkom.

Kakvo je stanje u Opštini Nikšić najbolje govori i fotografija koju je proslijedio čitalac Portala Aktuelno na kojoj se vidi da je Šubarin službeni automobil ostao bez goriva kod hotela Premijer u Podgorici.

Ali po svemu sudeći, vozač je bio spreman i upotrijebio je čuvenu ”bidon metodu” koja je bila zastupljena kada su Šubarini politički očevi bili na vlasti 90-ih i kad se benzin kupovao na ulicama u bidonima.

Ovaj događaj je najbolja metafora politike koju Šubara i njegova Nova srpska demokratija predstavljaju – povratak u 90-te.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Aooooo
03.07.2023-16:31 16:31

Nisu krivci primitivci što su dograbili vlast

Plamenac
03.07.2023-20:11 20:11

Slobodan Milosevic je mozda umro..Njegov les i njegova politika jos terorisu zapadni Balkan

Bisa
04.07.2023-06:21 06:21

Dobra mašina al nije žvaka za seljaka!