Srijeda, 21 Februara, 2024
Rubrika:

Protest zbog probijanja šestog roka za otvaranje puta Jezerine – Lubnice

''Izrada tunela je počela prije sedam godina i trebalo je da se otvori danas. Tražimo odgovore'', kazao je jedan od okupljenih mještana

Grupa građana danas je održala protest kod tunela Klisura, nezadovoljni šestim probijanjem roka za puštanje ove dionice u saobraćaj. Tunel Klisura dio je na pravcu Lubnice – Jezerine.

“Mi smo došli ovde da izrazimo protest zbog načina na koji se izvode radovi na tunelu, zbog odlaganja otvaranja radova, zbog odlaganja završetka radova. Izrada tunela je počela prije sedam godina i trebalo je da se otvori danas. Tražimo odgovore”, kazao je jedan od okupljenih mještana, prenosi TVCG.

Mještani Berana ukazuju da su u blokadi, jer se osim ove dionice rekonstruše put Berane – Ribarevine, a put preko Trešnjevika prema Mateševu gotovo da je, kako kažu, blokiran zbog vremenskih uslova.

“Mi smo trenutno smo u blokadi. Jednostavno smo došli kao građani da izrazimo protest i da se pitamo kada će se radovi završiti i kada će tunel biti u funkciji”, navode nezadovoljni građani.

Realizacija projekta izgradnje tunela Klisura i rekonstrukcije dionice puta Lubnice – Jezerine počela je u maju 2017. godine, a ugovor je potpisan sa sarajevskom kompanijom Euro-Asfalt.

Prvobitni ugovoreni rok za izvođenje svih radova bio je maj 2020. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve