Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Proglašeni pobjednici video konkursa ”MojGrad na putu ka EU”

Pobijedili na video konkursu ''Moj Grad na putu ka EU'', koji je Ministarstvo evropskih poslova raspisalo povodom Dana Evrope

Filip Bigović, učenik 7. razreda OŠ “Njegoš” sa Cetinja, Petra Bogdanović učenica 7. razreda OŠ “Njegoš“ iz Kotora i Andrija Deretić, učenik 8. razreda OŠ „Milorad Musa Burzan“ iz Podgorice, pobijedili su na video konkursu „Moj Grad na putu ka EU“, koji je Ministarstvo evropskih poslova raspisalo povodom Dana Evrope, uz finansijsku podršku Evropske unije kroz projekat EU4ME, a u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovacija.

“Pored Filipa, Petre i Andrije, koji su osvojili po mobilni telefon, grupa učenica 8. razreda OŠ ,,Mahmut Lekić” iz Tuzi, Drinčić Helena, Dedvukaj Iva, Niković Najla i Krnič Bisera, osvojile su specijalnu nagradu za timski trud – vaučere za kupovinu u knjižari”, saopšteno je iz Ministarstva evropskih poslova.

Stručni žiri koji je odabrao najbolje činile su predstavnice Ministarstva evropskih poslova, Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i mlada social media influenserka Nikolina Radusinović. Svečana dodjela nagrada biće organizovana tokom juna u Podgorici.

“Zadatak takmičara je bio da naprave i na svom Instagramu/Facebook profilu objave reel, u kojem će predstaviti grad u kojem žive, tako što će na zanimljiv, orginalan i kreativan način predstaviti prirodne ljepote, bogatu kulturu i inspirativne ljude svog grada, kao i dinamične promjene i dešavanja koja oblikuju njegov put ka EU. Na konkurs je stiglo preko 50 prijava”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve