Petak, 21 Juna, 2024
Rubrika:

Produžen rok za preporuke za dodjelu stipendija studentima

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović podržala je inicijativu Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) da se u procedure za dobijanje stipendija najboljim studentima odobri dodatni rok od osam dana, ukoliko u dokumentaciji nemaju preporuku predmetnog profesora, saopšteno je iz tog resora

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović podržala je inicijativu Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) da se u procedure za dobijanje stipendija najboljim studentima odobri dodatni rok od osam dana, ukoliko u dokumentaciji nemaju preporuku predmetnog profesora, saopšteno je iz tog resora.

Predsjednik MOACG David Vukićević i resorna ministarka Jakšić-Stojanović, saglasni su da “se na taj način ostavlja dovoljno vremena za dostavljanje preporuka i nastavak učešća u procesu rangiranja za dodjelu stipendija”.

“Vukićević je zahvalio ministarki prosvjete, nauke i inovacija prof. dr Anđeli Jakšić-Stojanović na brzoj i efikasnoj reakciji i spremnosti za nastavak intenzivnije saradnje MOACG sa resornim Ministarstvom”, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve