Četvrtak, 23 Maja, 2024
Rubrika:

Problem lutajuće stoke na Cetinju mora biti riješen u najkraćem roku

Zaključeno na sastanku gradonačelnika Prijestonice, predstavnika Ministarstva poljoprivrede i mještana sela Vrela i Obzovica

Problem lutajuće stoke na teritoriji Prijestonice Cetinje, odnosno u mjesnoj zajednici Konak, mora biti riješen u najkraćem mogućem roku, zaključeno je na sastanku gradonačelnika Prijestonice , predstavnika Ministarstva poljoprivrede i mještana sela Vrela i Obzovica, navodi u saopštenju Kancelarije za odnose sa javnošću gradonačelnika Cetinja.

Sastanku, koji je uslijedio nakon inicijative mještana, prisustvovali su gradonačelnik Nikola Đurašković sa saradnicima, državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede Krsto Rađenović, direktor Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Vladimir Đaković, kao i četiri predstavnika mještana Vrela i Obzovice.

“Zajednički je konstatovano da se problem lutajuće stoke, koja godinama pričinjava štetu mještanima u mjesnoj zajednici Konak, ali i ugrožava bezbjednost u saobraćaju, mora riješiti u najkraćem roku. Dogovoren je redosljed koraka kako bi se kroz koordiniranu akciju nadležnih institucija oduzela stoka čije se vlasništvo ne može dokazati”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve