Srijeda, 19 Juna, 2024
Rubrika:

Porodica pomorca iz Kotora povrijeđenog u eksploziji broda zahvalila na pomoći: Vasilije je danas van životne opasnosti

Porodica Vujošević u saopštenju dostavljenom medijima zahvalila se svim ljudima koji su bili uz njih, pružili iz moralnu i finansijsku podršku

Porodica pomorca, Vasilija Vujoševića iz Kotora, koji je povrijeđen u junu ove godine u eksploziji na brodu MSC Rachele koja se zbila na moru nadomak francuske luke Tulon, danas je van životne opasnosti.

“Uz veliki napor doktora u Tulonu i Lionu Vasilije Vujošević, danas van životne opasnosti”, dodali su oni.

Porodica Vujošević u saopštenju dostavljenom medijima zahvalila se svim ljudima koji su bili uz njih, pružili iz moralnu i finansijsku podršku.

“Ovim putem želimo da se zahvalimo svim ljudima koji su od 21. juna 2022 godine bili uz nas kada su u Francuskoj luci u blizini Tulona povrijeđeni naši pomorci među njima i naš Vasilije Vujošević. Posebnu zahvalnost dugujemo ambasadoru Crne Gore u Francuskoj gospodinu Ivanu Ivaniševiću koji nam je sve vrijeme bio od velike pomoći”, navodi se u saopštenju porodice Vujošević.

Takođe, oni su zahvalili Uniji pomoraca iz Kotora, sugrađanima…

“Zahvaljujemo od srca Uniji pomoraca iz Kotora koji su svojim humanim gestom pružili finansijsku i moralnu podršku. Zahvaljujemo se svim sugrađanima i ljudima koji su pomogli na bilo koji način”, ističu u saopštenju.

Podsjećamo, tri crnogorska državljanina povrijeđena su, od toga dvoje teže, u eksploziji koja se dogodila 21. juna 2022. na kontejnerskom brodu “MSC Rachele” kod luke Tulon u Francuskoj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve