Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Policija traga za počiniocima: Ispalili 25 hitaca ispred lokala u Golubovcima

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu protiv A.M. (39) i Z.M. (35) koji se sumnjiče za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, saopštila je Uprava policije (UP)

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu Višem državnom tužilaštvu protiv A.M. (39) i Z.M. (35) koji se sumnjiče za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, saopštila je Uprava policije (UP).

“Oni su krivično djelo koje im se stavlja na teret izvršili na način što su 22. marta oko 00.35 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta u Golubovcima upotrijebili vatreno oružje – pištolje u ilegalnom posjedu i tom prilikom ispalili najmanje 25 projektila u pravcu oštećenog Zdravka Peličića, usljed čega je on zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu prostrelne rane u dijelu nadlaktice desne ruke”, kazali su iz policije.

Osumnjičeni su trenutno nedostupni nadležnim organima i za njima policija intenzivno traga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve