Nedjelja, 23 Juna, 2024
Rubrika:

Policija identifikovala maloljetnika koji je vrijeđao porodicu u Donjim Kokotima

Policija je obavila razgovor sa J.R. koja nije željela da podnosi prijavu već samo da se lica identifikuju i upozore

Policija je postupala po prijavi oštećene J.R. iz naselja Donji Kokoti i identifikovala maloljetno lice koje je sa za sada nepoznatim maloljetnim osobama narušavalo javni red i mir i vrijeđalo tu porodicu, saopšteno je iz policije.

foto Uprava policije

“Dežurnu službu je 27. juna J.R. obavjestila da je došlo do narušavanja javnog reda i mira bukom i galamom, te da je više osoba kamenice i druge predmete bacalo u pravcu porodučne kuće u Donjim Kokotima, upućujući im tom prilikom pogrdne riječi na nacionalnoj osnovi, kao i da je došlo do ispisivanja grafita na obližnjoj trafostanici i na kolovozu u neposrednoj blizini njihove porodične kuće. Nijesu ispisivani grafiti na kući, niti na ogradi koja je vlasništvo ove porodice”, saopšteno je iz policije.

Policija je obavila razgovor sa J.R. koja nije željela da podnosi prijavu već samo da se lica identifikuju i upozore.

“Obilaskom bližeg lica mjesta zatečeno je više maloljetnika od koji je jedan priznao da je on sa još nekoliko lica učestvovao u ovom događaju. On je upozoren od stane policijskih službenika.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac za maloljetnike.

“Policija je 29. juna ponovo izašla na lice mjesta gdje su od oštećene kada im je ona saopštila da je dobija poruke prijeteće sadržine preko društvene mreže u vezi spornog događaja. Takođe, oštećena je saopštila da su prethodni dan dolazlili roditelji kako bi se izvinili za ponašanje svoje djece i neprijatnost koje je ova porodica doživjela. J.R. je ponovila da ne želi da podnosi prijavu”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve