Subota, 2 Decembra, 2023
Rubrika:

Policajac i još jedna osoba osumnjičeni za šverc cigareta, Nikšićanin kupio telefon lažnim novcem

Krivična prijava je podnijeta protiv službenika Uprave policije M.J. (42) iz Nikšića i Z.A. (53) iz Nikšića zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovovina

Pripadnici Uprave policije u Nikšiću su protiv dvije osobe, od kojih je jedna službenik policije, podnijeli krivičnu prijavu zbog nedozvoljene trgovine a protiv jedne osobe prodnijeli krvičnu prijavu zbog falsifikovanja novca.

Krivična prijava je podnijeta protiv službenika Uprave policije M.J. (42) iz Nikšića i Z.A. (53) iz Nikšića zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovovina.

“Naime, oni su prevozili 6.000 paklica cigareta bez akciznih markica a u cilju dalje preprodaje kako bi sebi pribavili protovpravnu imovinsku korist”, navode iz policije.

Osim toga, krivična prijava je podnijeta protiv E.C. (32) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje novca.

“On je djelo izvršio na način što je stavio falsifikovanu novčanicu u opticaj, znajući da je lažna, prilikom kupovine mobilnog telefona. Mobilni telefon je vraćen vlasniku”, navode iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve