Petak, 21 Juna, 2024
Rubrika:

Pokrenuta peticija za poboljšanje učeničkog i studentskog standarda

''Pozivamo građanke i građane da potpišu peticiju koja ima za cilj povećanje učeničkih i studentskih stipendija, kao i studentskih kredita. Povećanjem ovih davanja dali bi snažan podstrek učenicima i studentima u postizanju još boljih rezultata''

U Crnoj Gori u petak 19. maja pokrenuta je peticija za “poboljšanje učeničkog i studentskog standarda”. U opisu peticije navodi se da ona ima povećanje učeničkih i studentskih stipendija, kao i studentskih kredita.

Kako bi peticija bila razmatrana pred skupštinskim Odborom za prosvjetu, nauku, kulturu i sport, neophodno je prikupiti šest hiljada potpisa do 18. jula. Peticiju možete potpisati na ovom linku.

“U proteklih par godina nije postignut adekvatan nivo povećanja učeničkih i studentskih primanja. Učenička i studentska populacija predstavlja budućnost naše države. Postižu zapažene rezultate na brojnim takmičenjima iz različitih oblasti. Pozivamo građanke i građane da potpišu peticiju koja ima za cilj povećanje učeničkih i studentskih stipendija,kao i studentskih kredita. Povećanjem ovih davanja dali bi snažan podstrek učenicima i studentima u postizanju još boljih rezultata”, stoji u opisu peticije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve