Utorak, 28 Maja, 2024
Rubrika:

Podgorički ski bus subotom do Žabljaka

Svi zainteresovani mogu se prijaviti najkasnije dan prije polaska autobusa putem telefona na broj 020 667 535, svakog radnog dana od 8 do 16 sati, dodaju u saopštenju

Turističke organizacije Glavnog grada Podgorica i Opštine Žabljak, Nacionalna turistička organizacija i Privredna komora, u saradnji sa TC Durmitor, organizuju besplatan prevoz od Podgorice do ski centra Savin kuk, u cilju obogaćivanja ponude za turiste i građane Podgorice tokom zimskih mjeseci i generisanja što boljih rezultata zimske turističke sezone, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Organizovani polasci, planirani su svake subote do kraja februara, u osam sati, kod hotela „Podgorica“ a uz vaučer za putovanje putnici dobijaju i 25 odsto popusta na ski pass”, ističu iz Glavnog grada.

Podsjećaju da ski bus na relaciji Podgorica – ski centar Kolašin saobraća dva puta neđeljno, utorkom i četvrtkom, a ovaj projekat realizuju Turistička organizacija Glavnog grada, Nacionalna turistička organizacija i Privredna komora, u saradnji sa Skijalištima Crne Gore.

“Svi zainteresovani mogu se prijaviti najkasnije dan prije polaska autobusa putem telefona na broj 020 667 535, svakog radnog dana od 8 do 16 sati”, dodaju u saopštenju.

Iz Glavnog grada napominju da maloljetna lica mogu dobiti vaučer i koristiti prevoz jedino uz pratnju odrasle osobe.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve