Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Podgoričaninu pet godina zatvora za dodirivanje djevojčice

Sud je M. L. izrekao i mjeru bezbjednosti obaveznog liječenja alkoholičara koja će se izvršavati u ambulanti Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i trajaće dok postoji potreba za liječenjem, ali ne duže od izrečene kazne zatvora

Podgoričanin M.L. (55) osuđen je u podgoričkom Višem sudu na pet godina zatvorske kazne zbog nedozvoljenih polnih radnji nad devetogodišnjom djevojčicom.

Prema navodima presude, koju je izrekao sudija Ivan Perović tokom suđenja potvrđeni su navodi tužilaštva da je M. L. 15. juna prošle godine devetogodišnjakinju koja je došla u njegovu blizinu kako bi uzela flašu vode namamio do izvora pod izgovorom da je tamo voda hladnija, piše Pobjeda.

Optuženi je po dolasku do izvora zatražio od djevojčice da mu sjedne u krilo što je ona odbila.

Potom je, radi zadovoljenja svog polnog nagona preko šorca djevojčice, dodirnuo rukom u predjelu međunožja. Djevojčica je reagovala tako što je M. L. odgurnula ruku i pobjegla.

M. L. je krenuo da bježi ali nije daleko odmakao jer su ga uhvatili prisutni građani i zadržali do dolaska policije.

Sud je M. L. izrekao i mjeru bezbjednosti obaveznog liječenja alkoholičara koja će se izvršavati u ambulanti Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i trajaće dok postoji potreba za liječenjem, ali ne duže od izrečene kazne zatvora, pri čemu se vrijeme provedeno u ustanovi za liječenje, uračunava u kaznu zatvora.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve