Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

OŠ ”Vlado Milić” pobjednik manifestacije ”Igre bez granica”

Prvoplasirana škola iz Podgorice osvojila je zlatne medalje i vaučer Narodne knjige od 300 eura kao i ostale brojne nagrade sponzora

Učenici OŠ “Vlado Milić” pobjednici su velikog finala manifestacije “U igri i znanju bez granica” koja je juče završena u šoping molu BIG fashion u Podgorici.

Drugo mjesto podijelili su učenici osnovnih škola “Njegoš” sa Cetinja i “Mahmut Lekić” iz Tuzi.

Prvoplasirana škola iz Podgorice osvojila je zlatne medalje i vaučer Narodne knjige od 300 eura kao i ostale brojne nagrade sponzora.

Manifestacija je u toku 2023/2024 godine okupila preko 900 učenika iz više od 60 škola.

”Cilj događaja je da djeca kroz uzbudljive i zabavne aktivnosti pokažu takmičarski duh, pripadnost školi i zajednici. Predvođeni kapitenima, osnovci se takmiče u više disciplina, koje su osmišljene i dogovorene sa nastavnicima iz škola učesnica. Projekat ima i edukativni karakter, za šta su zaduženi Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Eko fond i Agencija za zaštitu životne sredine, koji u tematskim igrama afirmišu zdravlje, zdrave stilove života, prirodu i zaštitu životne sredine”, saopštili su organizatori.

Ovom manifestacijom promovisšu se zdravi stilovi života i pružaju mogućnosti svim učenicima da učestvuju u besplatnom sportsko-zabavnom sadržaju.

Cilj je i da se djeci ponudi novi doživljaj, čime bi se oplemenilo njihovo školovanje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve