Ponedjeljak, 4 Marta, 2024
Rubrika:

Opština Bar raspisala Javni poziv privrednim društvima i preduzetnicima da se uključe u program Evropske omladinske kartice

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica za djecu i mlade uzrasta 13-29 godina, podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja od 2018. godine doprinosi boljim uslovima života mladih na način što im kroz finansijsku uštedu omogućava povećanu dostupnost širokoj paleti proizvoda i usluga

Opština Bar raspisala je Javni poziv privrednim društvima i preduzetnicima da se uključe u program Evropske omladinske kartice.

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica za djecu i mlade uzrasta 13-29 godina, podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja od 2018. godine doprinosi boljim uslovima života mladih na način što im kroz finansijsku uštedu omogućava povećanu dostupnost širokoj paleti proizvoda i usluga.

U tom smislu, EYCA kartica podržava mobilnosti i informisanje djece i mladih, umrežavanje sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, digitalnu pismenost, kao i smanjenje nezaposlenosti mladih.

Opština Bar poziva privredne subjekte iz Bara da uzmu učešće u programu Evropske omladinske kartice (EYCA) na način što bi obezbijedili popuste na svoje proizvode i usluge korisnicima ove kartice i time pokazali društvenu brigu o djeci i mladima, ali i stekli značajne reference društveno odgovornih kompanija u širokoj partnerskoj mreži renomiranih evropskih i svjetskih brendova.

Implementacija ovog društveno odgovornog projekta se realizuje u partnerstvu NVO “Centar za omladinsku edukaciju“ i Ministarstva sporta i mladih kroz korišćenje preko 250 popusta omogućenih od strane privrednih subjekata u našoj državi i preko 30 hiljada u čitavoj Evropi.

“Privredna društva i preduzetnici kroz projekat dobijaju priliku da obezbjeđivanjem popusta budu dio programa koji je prepoznat kao najkorišćeniji i najpopularniji omladinski program u Crnoj Gori”, navodi opština

Opština Bar je partner u projektu Evropske omladinske kartice na lokalnom nivou, sa pravom distribucije lokalne EYCA kartice, brendirane logotipom Opštine i ilustracijom koja simbolizuje grad.

Prijave za učešće u program podnose se elektronskim putem na email [email protected].

Javni poziv za prijavu privrednicima da se uključe u program EYCA kartice otvoren je 30 dana od dana objavljivanja, odnosno do 4.3.2024. godine i objavljuje se na web sajtu Opštine Bar www.bar.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve