Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković predao je danas na upotrebu pet novih automobila rukovodiocima Sekretarijata za komunalne poslove, Komunalne policije i Komunalne inspekcije Glavnog grada, zahvalivši im što svakodnevno profesionalno i odgovorno rade svoj posao i brinu se da komunalni red u Podgorici bude na visokom nivou.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, Vuković je dodao da zaposleni u tim gradskim službama svojim predanim radom bitno utiču na kvalitet života građana Podgorice.

“Nabavka novih vozila je u tom pogledu jedan od preduslova i realna potreba za još efikasniji, kvalitetniji i bezbjedniji rad pripadnika ovih komunalnih službi i organa, imajući u vidu činjenicu da je njihov rad dominantno vezan za teren i obilazak različitih lokacija na teritoriji Podgorice”, naveli su u podgoričkoj upravi.

Javnom nabavkom je obuhvaćeno pet novih vozila Dacia Sandero Stepway, od čega su tri pripala Komunalnoj policiji, dok su po jedno vozilo dobili Komunalna inspekcija i Sekretarijat za komunalne poslove.

“Glavni grad će i u narednom periodu nastavati da pruža podršku svim gradskim službama, kako bi efikasno obavljale svoje redovne aktivnosti”, poručuju iz gradske uprave.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve