Subota, 2 Marta, 2024
Rubrika:

Nikšićanin osumnjičen da je sugrađaninu polomio nos

''Sumnja se da je M.V. 19. novembra oko 00:00 časova u ulici Novice Cerovića ispred jednog ugostiteljskog objekta, u kojem je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba više osoba, kada je slomio nos jednoj osobi''

Nikšićka policija uhapsila je M.V. (18) zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

“Sumnja se da je M.V. 19. novembra oko 00:00 časova u ulici Novice Cerovića ispred jednog ugostiteljskog objekta, u kojem je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba više osoba, kada je slomio nos jednoj osobi”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja.

“U toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen je veći broj izjava od građana, identifikovani su svi akteri događaja i izuzet je materijal sa video nadzorne kamere sa lica mjesta. Osumnjičeni M.V. je uz krivičnu prijavu sproveden na dalju nadležnost državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve