Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Protest građana u Nikšiću zbog uklanjanja zastave sa zgrade Opštine

Podsjetimo, neočetetnička uprava grada na čelu sa potrčkom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića – Markom Kovačevićem – Šubarom na podmukao način je u četvrtak uklonila crnogorsku zastavu koja je više od godinu krasila zgradu Opštine Nikšić.

Građani Nikšića okupili su se večeras kako bi izrazili protes zbog uklanjanja zastave sa zgrade te Opštine.

Podsjetimo, neočetetnička uprava grada na čelu sa potrčkom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića – Markom Kovačevićem – Šubarom na podmukao način je u četvrtak uklonila crnogorsku zastavu koja je više od godinu krasila zgradu Opštine Nikšić.

Po svemu sudeći u pitanju je mahnito nacionalističko demonstriranje sile, i prvoklasni nesojluk osvjedočenog neočetnika na čelu opštine Nikšić Kovačevića, koji je krenuo u uklanjanje crnogorskih zastava iz  ovog grada.

Kao da ovaj sramni antidržavni akt nije bio dovoljan fukari iz rukovodstva Opštine, Opština Nikšić se oglasila besramnim saopštenjem u kojem govore kako je  ”zastava sa zgrade uklonjena jer je postavljena suprotno zakonu”.

Foto: Antena M

Međutim, neočetnička, izdajnička klika koja bi za ovaj akt trebalo da odgovara pred zakonom, nije objasnila zašto po istom principu ne uklone sramnu ceradu sa likom bivšeg šefa crnogorske filijale SPC Amfilohija Radovića, mrzitelja Crne Gore i Crnogoraca koji je za života bio poznat pod nadimkom SOTONA.

Marko Kovačević: Ajde četničiću sad skloni i ceradu sa likom Amfilohija!

Građani Nikšića i dalje čekaju sprovođenje odluke Sekretarijata za inspekcijski nadzor Opštine Nikšić, koji je još prije više od godinu i po naložio uklanjanje cerada sa likom Amfilohija Radovića sa fasada stambenih zgrada, koje su, bez odobrenja stanara i nadležnog opštinskog organa, postavljene radi provokacije građana koji u preminulom operativcu SPC vide sijača mržnje i negatora Crne Gore.

Mnoštvo čitalaca kontaktiralo je portal Aktuelno uz zahtjev da javno ponovimo pitanje predsjedniku Opštine Nikšić Kovačeviću i nadležnoj inspekciji – kad će skinuti mušeme sa likom mrzitelja Crne Gore Amfilohija Radovića – Sotone, sa nikšićkih zgrada?

Ima li države da skloni ovo ruglo?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.06.2022-21:27 21:27

Ko ne postuje zakon i drzavu CG..ta osoba treba da ide sa te pozicije..i da mu se oduzme drzavljanstvo..

Sara
05.06.2022-08:07 08:07
Reply to  Tara

Srećom pa se takvi kao ti ništa ne pitaju …