Utorak, 5 Marta, 2024
Rubrika:

Nikšić: Muškarcu zadržavanje zbog pljačke kladionice

M.P. se sumnjiči da je 24. novembra, prijeteći pištoljem, od radnice kladionice ''M'', koja se nalazi u Karađorđevoj ulici u Nikšiću, oduzeo novac

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću odredilo je zadržavanje M.P. (41) zbog pljačke kladioniceNjemu se na teret stavlja krivično djelo razbojništvo.

M.P. se sumnjiči da je 24. novembra, prijeteći pištoljem, od radnice kladionice “M”, koja se nalazi u Karađorđevoj ulici u Nikšiću, oduzeo novac.

– On je, kako se sumnja, u petak, 24. novembra, oko 17.40 sati, maskiran ušao u prostorije sportske kladionice i uz prijetnju pištoljem od zaposlene ukrao 450 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu – kazali su iz policije.

Nakon dobijene prijave, nikšićka policija je izvršila blokadu grada i preduzela aktivnosti na identifikaciji počinioca i njegovom lociranju.

– Osumnjičeni je lociran oko 21 sat i lišen slobode. Daljim radnjama policijski službenici su pronašli predmete koji potiču iz izvršenja ovog krivičnog djela – otuđeni novac i garderobu koju je imenovani odbacio u cilju uništenje dokaza – istakli su u saopštenju.

Nikšićko ODT podnijelo je prijedlog za određivanje pritvora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve