Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Na sajtu Kliničkog centra dostupne najvažnije informacije o radu konzilijuma

''Na navedenoj adresi možete pronaći sljedeće informacije: naziv konzilijuma, zatim vrijeme i mjesto održavanja, kontakt telefon i termin za dobijanje informacija, potrebna dokumentacija, kao i informaciju da li je neophodno prisustvo pacijenta konzilijumu''

Na sajtu Kliničkog centra dostupne su najvažnije informacije o radu konzilijuma, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

“U cilju transparentnosti i pružanja relevantnih informacija našim pacijentima i široj javnosti, želimo istaći da su najvažnije informacije o radu konzilijuma koji se održavaju u Kliničkom centru dostupne na našem zvaničnom veb-sajtu (www.kccg.me).

U Kliničkom centru se održavaju opšti specijalistički, supspecijalistički i multidisciplinarni konzilijumi. Oni predstavljaju ključnu komponentu u procesu dijagnostikovanja i liječenja, jer uključuju saradnju više medicinskih stručnjaka i njihovih saradnika radi donošenja najboljih mogućih odluka za svakog pacijenta ponaosob”, piše u saopštenju KCCG.

Pored informacija o radu specijalstičkih i supspecijalističkih ambulanti, na veb-sajtu na adresi: https://kccg.me/poliklinika/, možete pronaći najvažnije informacije o radu konzilijuma Instituta za bolesti djece, Instituta za onkologiju, Stomatološke poliklinike i Poliklinike za adultne pacijente.

“Na navedenoj adresi možete pronaći sljedeće informacije: naziv konzilijuma, zatim vrijeme i mjesto održavanja, kontakt telefon i termin za dobijanje informacija, potrebna dokumentacija, kao i informaciju da li je neophodno prisustvo pacijenta konzilijumu.

Pozivamo sve građane koji su upućeni za konzilijarno mišljenje u našu ustanovu da prethodno posjete naš veb-sajt što će omogućitii operativni i funkcionalan rad ovog važnog segmenta naše ustanove. Klinički centar Crne Gore ostaje posvećen pružanju najbolje moguće zdravstvene zaštite svima kojima je ona potrebna”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve