Utorak, 5 Marta, 2024
Rubrika:

MUP: Registrovana četiri krivična djela, tri osobe uhapšene

Iz resora su kazali da službenici OB Podgorica uhapsili jednu osobu iz Zete i uz krivičnu prijavu ga priveli ODT-u u Podgorici, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Prethodnog dana na području Crne Gore registrovana su četiri krivična djela, što je za rezultat imalo oduzimanje oružja, tri osobe su uhapšene, jedna osoba je po rješenju ODT zadržana i podnijeto je 13 krivičnih prijava, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Iz resora su kazali da službenici OB Podgorica uhapsili jednu osobu iz Zete i uz krivičnu prijavu ga priveli ODT-u u Podgorici, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Policijski službenici u Ulcinju slobode su uhapsili stranog državljanin, sa privremenim boravkom u Ulcinju, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, na štetu medicinskog osoblja Doma zdravlja u Ulcinju”, navedeno je u dnevnom biltenu MUP-a.

Navodi se da Službenici OB Berane uhapsili su osobu za kojim je raspisana potjernica, zbog osnovane sumnje da je počinio teško ubistvo u pokušaju na štetu dvije osobe i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Kada je u pitanju javni red i mir službenici Uprave policije registrovali su jedan prekršaj i uhapsili jednu osobu, dok je podnijeto šest zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka”, kazali su iz MUP.

Prethodnog dana, dodaju, registrovana su četiri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, povodom čega su dvije osobe uhapšene.

“Na putevima u Crnoj Gori, prethodnog dana dogodilo se 19 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobilo teške i 11 lake tjelesne povrede. U okviru Akcije Poštuj život, vrati oružje, službenici Uprave policije od građana su preuzeli lovačku pušku”, navodi se u biltenu MUP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve