Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

MPNI: Počinje instalacija računarske opreme u osnovnim i srednjim školama u opštini Bar

Područna jedinica u selu Gorana dobiće dva laptopa i dva projektora, dok su područnoj jedinici u Dobrim vodama namijenjena dva računara i dva televizora.

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija saopštilo je da je počela instalacija računarske opreme u osnovnim i srednjim školama uopštini Bar.

Kako ističu Računarske učionice JU OŠ „Blažo Jokov Orlandić” biće opremljene sa 32 računara, dva televizora 65 inča i dva multifunkcionalna štampača, dok će kabineti dobiti 14 računara, isto toliko televizora i šest laptopova.

U JU OŠ „Anto Đedović“ u računarskoj učionici će biti instalirano 16 računara, televizor i multifunkcionalni štampač, dok je za kabinete predviđeno instaliranje 17 računara, 17 televizora i četiri laptopa. Kabineti JU OŠ „Jugoslavija“ biće opremljeni sa 20 računara, 20 televizora i sedam laptopova dok će se u računarskim učionicama biti instalirana 32 računara, dva televizora i dva multifunkcionalna štampača. Područna jedinica u selu Zupci, dobiće laptop i projektor. Računarska učionica u JU OŠ „Mrkojevići“ opremiće se sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem, a kabineti sa devet računara, devet televizora i dva laptopa. Područna jedinica u selu Gorana dobiće dva laptopa i dva projektora, dok su područnoj jedinici u Dobrim vodama namijenjena dva računara i dva televizora.

Područne jedinice JU OŠ „ Đerđ Kastrioti Skenderbeg u selima Ckla, Bobovište i Arbnes, dobiće po laptop i projektor. U računarskoj učionici matične škole, JU OŠ „ Đerđ Kastrioti Skenderbeg“ instaliraće se četiri računara, televizor 65 inča i multifunkcionalni štampač, dok je kabinetima namjenjeno pet računara i pet televizora i laptop.

Za računarsku učionicu JU OŠ „Bratstvo-jedinstvo“ predviđeni su laptop, projektor i multifunkcionalni štampač, a za kabinete dva laptopa i dva projektora.

IT timovi će u JU OŠ „Meksiko“ instalirati 16 računara, televizor i multifunkcionalni štampač u računarskoj učionici i 14 računara, 14 televizora i četiri laptopa. Računarska učionica JU OŠ „Kekec“ dobiće 16 računara, televizor i multifunkcionalni štampač a kabineti osam računara, osam televizora i tri laptopa.

U JU OŠ „Srbija“ u računarskoj učionici će biti instalirano 16 računara, televizor i multifunkcionalni štampač a u kabinetima 11 računara, 11 televizora i tri laptopa. Područna jedinica u Zaljevu dobiće dva računara i dva televizora 55 inča.

Za srednjoškolce Gimnazije „Niko Rolović“ u računarskoj učionici biće instalirano 16 računara, televizor 65 inča i multifunkcionalni štampač a u kabinetima tri računara, tri televizora 65 inča i tri laptopa. Njihovim kolegama u JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola, u računarskoj učionici biće instalirano 16 računara, televizor i multifunkcionalni štampač a u kabinetima tri računara, tri televizora 65 inča i tri laptopa.

Učenicima JU Srednja stručna škola, računarska učionica biće opremljena sa 16 računara, TV 65 inča i multifunkcionalnim štampačem a kabineti sa tri računara, tri televizora 65 inča i tri laptopa. Računarska učionica JU OŠ „Jovan Tomašević“ biće opremljena sa četiri računara, televizorom 65 inča i multifunkcionalnim štampačem a kabineti sa šest računara, šest televizora 65 inča i laptopom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tica
16.02.2024-10:18 10:18

Kakva pompezna korupcija i totalna nestručnost MPNI!!!!!!!! Plaćaj narode. Ti ostaješ, pokvrareni političari i biznismeni se smjenjuju, ali u prilično dugačkim periodima! Narod se već pomirio sa pokvarenošču političara i biznismena, i poprimio njihove osobine, misleći da će ih nekako zajebat!