Poštovani čitaoci, iako smo od strane naših advokata prekjuče dobili pozitivno mišljenje da dio materijala slobodno možemo objaviti, pa smo vam zato i najavili da ćemo juče u 14 sati objavliti prvi dio dosijea o Dušku Kneževiću, neposredno prije zakazanog termina smo dobili zahtjev jedne od advokatskih kancelarija iz Londona, da ipak sačekamo još jednu potvrdu koju nijesu uspjeli još da dobiju, kako bismo bili potpuno zaštićeni od svih potencijalnih neprijatnosti objavljivanjem dijela državnih tajni.

Poslije dugotrajnog vijećanja odlučili smo da advokate poslušamo jer će nam u ovom procesu, koji će očigledno biti međunarodni, njihove usluge biti vrlo potrebne. Ipak, da ni vas, poštovani čitaoci, ne ostavimo uskraćenim, dajemo vam u formi najave opis šta sve materijal koji posjedujemo sadrži i molimo za malo strpljenja.
Očekujemo da se to desi  ili danas ili tokom sjutrašnjeg dana i odmah vam dajemo na uvid, već spremljen prvi dio dosijea o Dušku Kneževiću. 

Investicija u dovođenje Klintona kod premijera Lukšića, trebalo je da se stostruko vrati ovom međunarodnom finansijskom prevarantu

U senzacionalnom materijalu, koji prati same početke i uzroke počinjanja doušničkog staža Kneževića, pronalaze se i uzroci zbog čega se nekoliko decenija Knežević i bavi tajnim i javnim snimanjima svih koji su ga okruživali, od familije, prijatelja, rođaka, saradnika, do poznanika, i nepoznatih osoba, što je pasija ovog bankarskog mešetara, a što je opšte poznata činjenica bila i prije objavljivanja tajnog snimka sa gradonačelnikom Stijepovićem.

U dosijeu se detaljno opisuje i kako je Kneževiću palo napamet da prevari vladarsku familiju iz UAR-a

Početak njegovog saradničkog rada u direktnoj je vezi sa njegovom manijom tajnog i javnog snimanja, kako video tako i audio materijala.

U vrijeme kad je znao da su mu državni organi za petama, zbog brojnih kriminalnih radnji, prepadao je tužioce po prijemima i kafanama, dok je Meliha tajno snimala

Materijal potpuno razobličava ovog međunarodnog finansijskog prevaranta i po prvi put osvjetljava kako je ovaj Zećanin skromnih intelektualnih i radnih navika, uspio da prevarama dođe do bogatstva koje se nekad mjerilo u stotinama miliona, ali i kako je sve to doveo do bankrota.

Na ovoj se fotografiji jasno vidi da tužilac Katnić ne zna da Meliha tajno snima iznenadni prepad Kneževića i nasilno guranje ruke iza tužioca

Imovina Kneževića već godinama je samo virtuelna, cio sistem ovog đaka Gazda Jezde je u bankrotu godinama, a ovdje ćete saznati kako je to digitalni gazda Jezda krio!

Dugogodišnja bliskost i odnosi sa Krivokapićem nijesu nikada prestajali. Poslije smjene Krivokapića sa mjesta predśednika Skupštine, Knežević kreće u svakodnevne kontakte i zajedničke planove rušenja Mila Đukanovića

Iz frapantnog dosijea ovoga bjegunca od zakona, jasno se vidi da je još prije par godina Knežević aktivno krenuo u napade na državno rukovodstvo Crne Gore, prije svega tadašnjeg premijera Đukanovića, i da to radi intenzivno i smišljeno već godinama, pa je priča iz januara “da je u napad krenuo da bi odbranio imovinu, kao reakciju na zatvranje banke”, apsolutna laž !

Izgradnja Plaza kapital centra, bila je ogromna Kneževićeva pljačka vladarske porodice iz UAE, koja se završila najurivanjem Kneževića i mirnim raskidom isključivo zbog bliskih odnosa Šeika i Đukanovića
DAN ZA SJEĆANJE ! KADA JE KRENULO KNEŽEVIĆEVO PRANJE PARA KOJE JE DIGITALNI GAZDA JEZDA VOLIO DA NAZIVA E BANKING
Prepadanje uticajnih političara po prijemima, restoranima, svadbama, sahranama, kako bi onda tim fotografijama manipulisao, bili su zaštitni znak ovog međunarodnog prevaranta i doušnika

O tome šta je Knežević radio tokom cijelog leta i jeseni 2016. godine, kakve je dobrovoljne izjave davao i koga je sve napadao, uskoro samo na portalu Aktuelno.me.

U dosijeu se detaljno vidi uloga Kneževića u izborima 2016. godine i njegova podrška kampanji Mi ili ON, gdje je Knežević svim snagama radio na rušenju vladajuće koalicije

Uskoro !!

Koga je Duško Knežević i kome nudio za predsjednika Crne Gore, a koga za premijera pred parlamentarne izbore 2016. godine?

Kakve su relacije između Duška Kneževića, lidera Demokratskog fronta, Dake Davidovića, Miroslava Miškovića i agenata ruskih službi bezbjednosti ?

Mnoga dokumenta nose oznaku državne i službene tajne

Da li su nesporazumi sa Andrijom Jovićevićem fingirani ili ne ?

Kakva je uloga Duška Kneževića u izlaženju Informera u Crnoj Gori, a kakva njegovog kuma, i zašto je u kampanju napada na Đukanovića krenuo sa pominjanjem Informera?

Za koje još službe bezbjednosti drugih država Knežević radi kao informator i da li je kod njih zaveden pod brojem?

Ogovaranje, vrijeđanje i namještanje najbližih saradnika, kumova, prijatelja je glavna doušnička aktivnost Kneževića i to svih, bez obzira na bliskost, političku ili neku drugi pripadnost.

Dokazi o višedecenijskom doušničkom radu Kneževića za službu jedne strane države.

Fascinantno kod ovog doušnika, u odnosu na brojne druge, je to što Knežević dobrovoljno traži prijeme i samostalno diktira izvještaje službenicima bezbjednosti druge države, a u kome na najpokvareniji način, podmetanjem, lažima, poluistinama, direktno namješta brojne pojedince, među kojima i sebi bliske osobe. U mnogim slučajevima aktivno traži i predlaže da se protiv nekih osoba povedu istrage, ili predaju podaci tužilaštvima i onda te osobe sudski gone!!

Koga je sve i zašto Knežević denuncirao i namještao ?

Ko su mu glavne mete namještanja i kakva je uloga Ratka Kneževića u kampanji rušenja državnog rukovodstva?

Uloga Melihe Ramusović u pripremi kampanje rušenja lidera DPS-a!

O ovome, i još mnogim drugim pikanterijama iz doušničkog dosijea međunarodnog prevaranta Duška Kneževića. USKORO SAMO NA PORTALU AKTUELNO.ME.

USKORO SAMO NA PORTALU AKTUELNO.ME SVE IZ DOSIJEA INFORMATORA DUŠKA KNEŽEVIĆA
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve