Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

”Lepa Medenica vršila pritisak na postupajućeg tužioca, vidjećemo kakav će to epilog dobiti”

''Lepa Medenica je vršila pritisak na postupajućeg tužioca, i upućen je poziv kako da se postupa u tom slučaju. Nakon toga je rečeno da će se određene mjere preduzeti. I negdje oko jedan i po – dva sata je takođe vršen pritisak i predmet je ekspresno predat SDT-u, što nikad nije bio slučaj jer postoji procedura'', rekao je Milošević.

Državni sekretar MUP-a Rade Milošević optužio je na današnjoj konferenciji za medije rukovoditeljku Višeg tužilaštva u Podgorici Lepu Medenicu da je vršila pritisak na Osnovno državno tužilaštvo nakon privođenja policijskih rukovodilaca Aleksandra Boškovića i Saše Đurovića.

On je kazao da javnost ”treba da zna da je te noći negdje poslije ponoći, rukovoditeljka Višeg tužilaštva u Podgorici Lepa Mednica vršila pritisak na postupajućeg tužioca (Vukasa Radonjića)”.

Milošević je naveo da je i bivši pomoćnik direktora Uprave policije Enes Baković zvao tužioca ali ”da mu je drago što ODT u Podgorici nije podleglo pritisku”.

”Lepa Medenica je vršila pritisak na postupajućeg tužioca, i upućen je poziv kako da se postupa u tom slučaju. Nakon toga je rečeno da će se određene mjere preduzeti. I negdje oko jedan i po – dva sata je takođe vršen pritisak i predmet je ekspresno predat SDT-u, što nikad nije bio slučaj jer postoji procedura”, rekao je Milošević.

On je istakao da to govori u kakvoj se situaciji nalazi naše Tužilaštvo.

”Da neko poziva i vrši pritisak u ponoć na tužioce i govori kako da rade. ODT vidi postojanje krivičnog djela, postupak se pokreće i u roku od 24 sata dolazimo do nalogodavca, a SDT ne vidi ni udaljenu sumnju. Vidjećemo kakav će to epilog dobiti”, rekao je Milošević.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha ha ha
15.10.2021-16:00 16:00

Milosevic kaze. Ha ha ha. Pa ljudi, je li moguce ovo?