Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Laković: Da imamo još 20 pauk vozila ne bi riješili problem nepropisnog parkiranja

Laković poziva građane da pokažu veći stepen saobraćajne kulture jer će na taj način pomoći i zaposlenima u Glavnom gradu da svoj posao obavljaju efikasnije

Nedostatak parking mjesta gorući je problem sa kojim se susrijeću stanovnici Glavnog grada. O ovom problemu i njegovom rješavanju govorio je u emisiji “Lice Podgorice” inspektor za drumski saobraćaj Željko Laković.

“Veliki broj autobomila a manjak parkinga mjesta za posljedicu ima da se građani najčešće parkiraju na nepropisan način. Uprava za inspekcijske poslove svakodnevno izda više od 60 kazni za nepoštovanje saobraćajnih pravila. Prekršaji nepropisnog parkiranja dominiraju u svim prigradskim naseljima, u djelu Zagoriča, Maslina, Zabjela, Starog Aerodroma”, kazao je Laković.

Laković ističe da problem predstavlja nedostatak ljudstva i mehanizacije.

“Trenutno imamo šest pauk vozila i još 20 da imamo ne bi mogli sve da postignemo. Svakodnevno izlazimo na teren i vidimo parkiranje na raznim mjestima. Naši radnici su na terenu, za prijavu funkcioniše 24 sata, tri smjene, 365 dana”, ističe Laković.

Laković poziva građane da pokažu veći stepen saobraćajne kulture jer će na taj način pomoći i zaposlenima u Glavnom gradu da svoj posao obavljaju efikasnije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve