Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivične prijave protiv 33 osobe zbog dešavanja u Šavniku

U Šavniku je četiri vikenda uzastopno organizovano glasanje za izbor odbornka u lokalnom parlamentu, a zbog prekida glasanja, građani će i naredne nedjelje glasati na dva biračka mjesta

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je Upravi policije naložilo podnošenje krivičnih prijava protiv 29 osoba zbog narušavanja izbornog procesa u Šavniku, tri osobe zbog napada na službeno lice i protiv jedne osobe zbog ugrožavanje sigurnosti.

U Šavniku je četiri vikenda uzastopno organizovano glasanje za izbor odbornka u lokalnom parlamentu, a zbog prekida glasanja, građani će i naredne nedjelje glasati na dva biračka mjesta.

Takođe, kako su saopštili, u Osnovnom državnom tužilastvu u Pljevljima u toku je izviđaj u predmetu formiranom u vezi sa promjenom mjesta prebivališta u Šavnik radi utvrđivanja da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti.

“U svim slučajevima u kojima su do ovog momenta tužilastvu dostavljene krivične prijave i formirani predmeti preduzimaju se radnje u izviđaju”, kazali su iz pljevaljskog tužilaštva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve