Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivična prijava protiv Srđana Milića zbog falsifikovanja isprave

U saopštenju se navodi da vozilo nije evidentirano u sistemu registrovanih vozila u Crnoj Gori, službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva vrše provjere porijekla ovog vozila, u cilju eventualnog procesuiranja carinskog prekršaja nadležnim organima

Budvanska policija podnijela je krivičnu prijavu  protiv Srđana Milića (59), bivšeg predsjednika SNP-a, jer je na vozilo kojim je upravljao zakačio registarske oznake koje mu ne pripadaju, čime je počinio  krivično djelo falsifikovanje isprave.

“Name, krivična prijava podnijeta je Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru protiv S.M. (59) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave koje je izvršio na način što je, u namjeri da lažnu ili neistinu ispravu upotrijebi kao pravu 10. marta na području Budve, vozilo sa registarskim oznakama koji ne pripadaju tom vozilu, učinio dostupnim trećem licu.”, piše u saopštenju.

U saopštenju se navodi da vozilo nije evidentirano u sistemu registrovanih vozila u Crnoj Gori, službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva vrše provjere porijekla ovog vozila, u cilju eventualnog procesuiranja carinskog prekršaja nadležnim organima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve