Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivična prijava protiv pet maloljetnika: Osumnjičeni da su oštetili vagon Željezničkog prevoza

Policija na licu mjesta izvršila uviđaj

Podgorička policija podnijela je krivične prijave protiv pet maloljetnika, osumnjičenih da su oštetili vagon koji je u vlasništvu Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

“Pripadnici podgoričke policije podnijeli su krivičnu prijavu protiv pet maloljetnih osoba koje se sumnjiče za krvično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu Željezničkog prevoza Crne Gore. Naime, osumnjičeni maloljetnici, od kojih su dvojica starosti 14 godina, dvojica starosti 15 godina i jedan 17 godina starosti, su izvršili krivično djelo koje im se stavlja na teret, na način što su upotrebom podesnih sredstava oštetili vagon u vlasništvu Željezničkog prevoza Crne Gore”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da na licu mjesta je policija izvršila uviđaj.

“Sa događajem je upoznala nadležnog tužioca koji je naložio dalje preduzimanje mjera i radnji koje su rezultirale rasvjetljavanjem ovog krivičnog djela”, kazali su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.03.2024-18:38 18:38

To nijesu maloljetnici..sa 17 godina.. oni imaju vec sex.sa curama -treba malonjetnistvo spustiti na 14-15 godina..Mi imamo sasvim drugo doba…